sve kategorije
Pridruži nam se

Pridruži nam se

Postanite SEIZE distributer

Tražite li mogućnosti isplative distribucije? Imate iskustva u marketingu proizvoda i imate jaku mrežu neovisnih partnera, podružnica i odabranih maloprodajnih trgovina? Snažan smo fokus na razvoju našeg međunarodnog b2b poslovanja i našem prodajnom odnosu prema distribucijskim poduzetnicima. Mi u SEIZE-u smatramo ključnim zadatkom pružanje pomoći za uspješno plasiranje naših proizvoda na vašem području i pružanje podrške koja vam je potrebna za razvoj vašeg poslovanja distribucije u dugoročnoj perspektivi kao pouzdani i cijenjeni distributer.


pridruži

Zašto distribuirati SEIZE?

Razvoj tehnologije

Više od 40 centifikacija, 1 dizajn rasporeda integriranog kruga, ušteda energije vijak kompresor zraka patent izuma, neovisno istraživanje visokoučinkovitog i štedljivog dvostupanjskog profila zračnog kraja i industrije prilagođene tehnologije niskog tlaka, stopa uštede energije oko 15%.

Nakon prodaje usluge

Postoji više od 100 prodajnih i servisnih mjesta na domaćem i inozemnom tržištu, tvornička izravna prodaja, opremljena profesionalnim timom za održavanje, više od 100 viših i srednjih inženjera, za stvaranje pravovremenih, profesionalnih, ugodnih i promišljenih usluga, a sve s misijom nadmašiti potrebe kupaca i biti odgovoran za rezultate.

Tvornička snaga

SEIZE je proizvođač marke zračnih kompresora, integrira istraživanje i razvoj, proizvodnju, marketing i usluge, fokusirajući se na uštedu energije, kao visokotehnološko i specijalizirano novo i posebno poduzeće, ima nacionalni laboratorij za energetsku učinkovitost, a mnogi su proizvodi osvojili nacionalnu energetsku učinkovitost zvijezde.

Predstavite njemačku tehnologiju

Tvrtka je nedavno predstavila novu opremu za preciznu obradu marke Kappa iz Njemačke, kako bi dodatno povećala produktivnost, poboljšala tehnologiju proizvodnje, proizvela preciznije proizvode i pomogla novom putu proizvodnje koja štedi energiju!

Trgovci su dobrodošli da nam se pridruže i iskoriste prednosti:

Naš učinkovit i štedljiv vijčani zračni kompresori;

Naši konkurentni proizvodi;

Naš učinkoviti prodajni trening za uštedu energije zračni kompresori;

Naše savjetovanje i obuka o korporativnoj kulturi i izgradnji tima;

Naša stručnost u izradi web stranica poduzeća i regionalnoj mrežnoj informacijskoj podršci;

Naša predanost odabiru samo jednog distributera u svakoj regiji kako bismo zaštitili njihova prava i interese;

Naše imenovanje Seize Angela za službenog trenera za odabrane trgovce.

Predstavljanje tima:

Seize Compressor (Shanghai) Co., Ltd.,osnovana 2009. godine, pionir je globalnih zračnih kompresora za uštedu energije sa svojom tvornicom smještenom u industrijskoj zoni Jinshan, Šangaj, Kina. Specijalizirani smo za istraživanje i razvoj, proizvodnju, marketing i usluge, s fokusom na energetsku učinkovitost!

Uhvatite viziju:Postanite renomirani brend koji pruža iznimno zadovoljstvo kupaca i dijeli naš uspjeh s kupcima, zaposlenicima, dioničarima i dobavljačima širom svijeta.

Misija:Osnažite kolege, služite globalnim kupcima i promovirajte očuvanje energije i zaštitu okoliša!

Temeljne vrijednosti:Poštovanje prema nebu i ljubav prema drugima, svjesnost za dobrobit javnosti, davanje prioriteta kupcima, strahopoštovanje i odgovornost, poticanje jedinstva uma i zagovaranje inovacija!

Koncept prodaje:Potaknite savjetodavni prodajni tim koji se bavi potrebama kupaca s našim proizvodima, pružajući veće povrate za kupce i preuzimajući punu odgovornost za rezultate.

Filozofija usluge:Nadmašiti očekivanja kupaca uvijek je naš cilj. Nastojimo pružiti pravovremenu, profesionalnu i ugodnu uslugu s misijom da idemo iznad i iznad potreba kupaca, preuzimajući punu odgovornost za rezultate.

UPIT

Vruće kategorije