sve kategorije
Tko smo mi

Tko smo mi

Tvrtka Uvod

Seize Compressor (Shanghai) Co., Ltd. osnovana je 2009. godine. Tvornica se nalazi na adresi br. 188 Jinliu Road, industrijska zona Jinshan, Šangaj. Kupio je 100 mu zemlje, 40 mu u prvoj fazi i 60 mu u drugoj fazi, i ima vrhunsku opremu za obradu i testiranje vijka u industriji.

Seize-pionir globalnog kompresor zraka koji štedi energiju! S neovisnom tehnologijom jezgre, štedi energiju kompresor za zrak dvostruki patenti izuma! Tvrtka integrira istraživanje i razvoj, proizvodnju, marketing i usluge, te je robna marka proizvođača usmjerena na uštedu energije zračni kompresori!

Tvrtka je visokotehnološka i specijalizirana nova tvrtka u Šangaju, s certificiranim laboratorijem za energetsku učinkovitost. Svi njegovi proizvodi premašuju nacionalni prvoklasni standard energetske učinkovitosti, a mnogi su proizvodi osvojili Nacionalnu zvijezdu energetske učinkovitosti, poduzeće za demonstraciju patenata u okrugu Jinshan, te osvojili titulu vodećeg u industriji.

Tvrtka ima više od 40 patenata! Brojni patenti izuma prošli su certifikate ISO9001, ISO14001, CE i druge.

Tvrtka je prva marka u industriji koja je dobila "Zvijezdu energetske učinkovitosti", s brojem certifikata 001. Imamo patent izuma za cijeli stroj i profil zračnog kompresora za uštedu energije.

Tvrtka ima 360 zaposlenih i više od 100 prodajnih i servisnih mjesta u zemlji i inozemstvu. Mi smo prvi proizvođač zračnih kompresora za uštedu energije koji je u velikoj mjeri zamijenio uvozne marke. Do sada je Seize prodao više od 30,000 3 zračnih kompresora za uštedu energije diljem svijeta i prodao više od 15 milijuna KW zračnih kompresora za uštedu energije, čime je korisnicima uštedio oko 15 milijardi juana na računima za struju i smanjio emisije ugljika za naš planet za oko XNUMX milijuna tona.

3
2
3
1
5
1
1
2
4
7

Vruće kategorije